Poradňa Janome 607 TXL

Autor: | Vložené: 08.10.2018 000 15:38 | Témy: Poradňa Janome 607 TXL

Stroj vynechava stehy od začiatku,čoraz viac

Kúpila som ho 29.12.2016,no bohužial som veľmi nešila,až teraz a je to katastrofa,viac vynechanych stehov než ušitých.Písala som predajcovi,odpísali že ho treba nastavit a na vlastné náklady. Pritom Janome ma neskutočnú záruku, aspoň to tvrdia. Určite nechcem stroj posielať do Brna, preto potrebujem zistiť kde si to viem dať nastaviť na Slovensku. Aj tak je to smutné, zlé nastavený stroj z výroby a značka Janome.

  • 8. októbra 2018 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Dobrý den, prosíme o informaci, který prodejce vás informoval o tom, že máte stroj zasílat na vlastní náklady do Brna. Záruka na značku Janome i v rámci ČR , je komfortní, platí pro všechny stroje (tuto záruku nenabízí žádná jiná značka) a v podmínkách je napsáno, že stroj je potřeba pouze v době záruky připravit do originální krabice, která zajistí bezproblémový převoz do servisu a o nic víc se nemusíte starat. neplatíte ani korunu. Ohledně vynechání stehu, máte možnost si také promluvit s mechanikem, pokud nám zašlete tel. číslo a on vám poradí, kde je problém. většinou se tyto závady dají odstranit poradenstvím. Prosíme pište nám na e-mail: [email protected]. Děkujeme a přejeme pěkný den.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (3)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.