Najnovšie recenzie zo sekcie Šijacie stroje
- sije rychlo a vyborne
- krasny
Vysoká kvalita spracovania. Jednoduché ovládanie . Jednoducho Juki.
- Spokojnost
- odstrih oboch niti
- moznost nastavit ihlu aby ostala vzdy dole alebo hore
- tichy chod
- siroky vyber stehov a moznost upravy stehov
- regulacia pritlaku patky
- moznost nastavenia rychlosti
- abeceda
- tak chytlave vsetky funkcie, ze som behom tyzdna zabudla robit na svojom starom stroji
Dlho som premyslala co kupit, a tento stroj ponuka naozaj vela vyhod za prijemnu cenu, obcas na mna posobi lacnym a krehkym dojmom, ale potom prekvapi a sije ako ma, a k tomu je celkom tichy. Dokonca 20 mesacna dcera zvladla par stehov
Zatial som sila len teplakovinu a uplet, spoznavame sa, ale rychlo som si zvykla na vsetky zlepsovaky, ktore som od stroja ocakavala.
- tichý
- jednoduchý na ovládanie, dobre spracovaný návod
- kvalitné prevedenie
- rýchlosť šitia
- citlivosť pedálu
- nastavenie polohy ihly po došití
Stroj je skvelý, vyzerá byť kvalitne spracovaný. Je veľmi tichý. Pedál má vybornú citlivosť - nie je problém šiť na ňom aj úplne pomaličky. Stroj má jednoduché ovládanie a dobre spracovaný návod, dostačujúce množstvo stehov na šitie pre začiatočníkov aj pre pokročilejšie projekty. Navyše je to kvalitná značka, ktorá sa neustále vyvíja a inovuje, nežije len zo zašlej slávy. V porovnaní s obdobným Singer strojom v podobnej cenovej hladine je kvalitou úplne inde, je cítiť oveľa precíznejšie spracovanie, tichšie šitie a kvalitnejší,citlivejší pedál. Zatiaľ nemám žiadne výhrady a som s kúpou veľmi spokojná, dúfam, bude dlho slúžiť.
úžasný stroj, som nadšená. Jednoduchá a intuitívna manipulácia elektronického displeja, ktorej som sa bála a úplne zbytočne. Stroj vyšíva veľmi veľa krásnych ozdobných stehov. Pasujú do neho aj iné ihly, ako originál, toho som sa tiež bála. Dostatočne veľký priestor pri šití. Milý prístup a skvelá pani, ktorá mi vyhovela a poradila.
Z výrobkom som veľmi spokojná dobrá cena a kvalita odporúčam
- Funkčný
- Ok
Dostupná cena, pekný dizajn, dobrý opis funkcií, ktoré stroj ovláda a po malej skúške môžem potvrdiť, že ovláda.
Chválim aj podrobnú príručku s ilustrovaným postupom.
Verím, že mi bude slúžiť roky, zatiaľ som nadšená.
S pozdravom Klára.
Ešte som nevyskúšala všetky možnosti a stehy, ale som nadšená, skvele sa obsluhuje, dá sa nájsť množstvo inštruktáznych videí. teším sa na nové projekty, s Brotherom airflow 3000 to bude hračka. Určite pre skúsenejšie používateľky. Cena odpovedá kvalite.
Predchádzajúca značka overlocku, s ktorým som mala skúsenosti, ma až tak nenadchla. Po prestavení, bol problém znovunastaviť napatia nití.
- pekný vzhľad
- vzduchové navliekanie nite ma milo prekvapilo, stroj je tichý
Oproti môjmu starému stroju je tichší rýchlejší ešte som neskúšala všetko príslušenstvo ale zatiaľ veľká spokojnosť ďakujem odporúčam
- super priestor na šitie aj veľkých diek a prikrívok
- Tichý chod,regulácia stehu,bočné cievkovanie,praktický. Odporúčam.
- Som veľmi spokojná.
- Ľahký na presun,pekný svetlý, šije tichúčko,odporúčam.
Šijací stroj spĺňa moje očakávania. Som spokojná.
Vyborny sijaci stroj hlavne pre quilterky.
Slaby sila,nejde hrubka latka,dobre pogram …iba tenke latka je dobre
Vybrala si ho moja mamina. Má 83 rokov a so strojom je spokojná. Je pri ňom cd s návodom a podľa toho sme ho dali do prevádzky. Neviem aké má výhody a nevýhody ja sa tomu nerozumiem, ale mamina používa asi dva stehy a pochvaľuje si prácu na ňom . A že vraj prešije aj hrubšie látky.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »