Najnovšie recenzie zo sekcie Šijacie stroje
- kovový stroj
- celokovový spodný / vertikálny chapač nite
- automatická gombíková dierka
- možnosť šitia dvojihlou
- intuitívne ovládanie
- Zatiaľ neviem.
Mala som doteraz kovový šicí stroj Pfaff, s ktorým som bola dlhodobo spokojná a keďže som ho požičala v rodine, hľadala som podobný kovový stroj - mechanický s jednoduchým ovládaním, jednoduchou údržbou, ktorú si dokážem vykonávať sama a našla som ho v značke Janome. Tiež som chcela, aby stroj mal vertikálny celokovový chapač. Dôvodom je dlhodobá trvanlivosť takéhoto stroja a jeho spoľahlivosť. Stroj som po jeho doručení hneď vyskúšala, gombíková dierka je automatická a nastavuje sa trochu inak ako na Pfaffke, ale zakrátko som na to prišla.
- Velmi dobry, kvalitny sijaci stroj a za tu cenu sa urcite oplati, lebo ma velke mnostvo funkcii oproti obdobnym typom inych znaciek.
Veľké skúsenosti ešte nemám, ale odporúčam každému.
Lucznik 2070 Malwina
Pridané: 12. marca 2024
(naposledy upravené 8. apríla 2024)
Zakúpený v Šijacie stroje patchwork
Zatial som spokojná,šije dobre.
- Šijací a vyšívací stroj Brother NV2700 disponuje veľkým množstvom úžitkových stehov a vyšívacích vzorov. Celý proces šitia a vyšívania možno naprogramovať a riadiť prostredníctvom prehľadnej obrazovky displeja. Bezproblémovo ho možno bezdrôtovo pripojiť k sieti, využívať na ňom mobilnú aplikáciu Artspira s množstvom aktualizovaných vzorov, nápadov... Je navrhnutý prakticky, nezaberá veľa miesta pri šití a vyšívaní, pričom ponúka množstvo špičkových možností aj pre tých najnáročnejších.
Mobilná aplikácia Artspira by mohla byť aj v slovenskom, resp. českom jazyku.
- Príslušenstvo
- Značka Veritas
- Som maximálne spokojná, vysoká kvalita, super cena (v akcii), tichý chod.
- Rychla oprava odevov
- Áno
no za tu cenu v pohode ...
super
- Osvetlenie pracovnej plochy je slabé
Mali sme Texi Joy 25, oproti tomu je to oveľa tichší a má aj viacej funkcií
Redstar R20S
Pridané: 13. februára 2024
(naposledy upravené 13. februára 2024)
Zakúpený v Šijacie stroje patchwork
- špičkové delo, ktoré prešije aj hrubé materiály
- celokovový stroj
Šijací stroj - skúšam šijacie stehy, programy a čo všetko dokáže
ušiť a vyšiť . Vo voľbe jazyka mi chýba český jazyk. Som veľmi spokojná.
- Za prijateľnú cenu má všetko, čo na domáce šitie potrebujete.
- Uľahčené navliekanie nite do spodného šľučkovača.
Perfektný stroj pre domáce šitie ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilé krajčírky. Mala som starú Zetinu, ktorá už odšila svoje a dlho som zvažovala, akú značku si kúpiť. Po pár dňoch šitia na Brother 1034DX s radosťou konštatujem, že som urobila dobre. Čo ma najviac potešilo, že výrobca oproti staršej rade tohto typu zmenil spôsob výmeny ihiel na dve skrutky. (Na starom sa neprakticky jednou uvoľnili obidve ihly). Pomôcka na navliekanie nite do spodného sľučkovača je na nezaplatenie. DOPORUČUJEM
Singer C 7255
Pridané: 9. februára 2024
(naposledy upravené 9. februára 2024)
- Veľká spokojnosť
Zatiaĺ vyskušaný tak zbežne ale všetko funguje ako má .Zodpovedá popisu uvedeného v obchode takže všetko ok.
maximálna spokojnosť
- Praktický a dobrá obsluha.
- Rýchle zaučenie.
Nič
- Pre mňa je úplne skvelý. Slúži mi presne tak, ako som si predstavovala.
- Pre moje domáce šitie je úplne skvelý
- Jednoduché ovládanie
- Návod - knižka je podrobná, nebol problém navliecť nite
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »